top of page

Omhels je innerlijke kind

Bijgewerkt op: 4 jan. 2023

Goedemorgen lieve mensen,


Na een woelige nacht ben ik beneden met een kopje thee bij mijn poezen gaan zitten. Hun gezelschap voelt vreugdevol en helend. Daarvoor hoeven ze niet op mijn schoot te zitten, maar ik hoor ze rommelen 😊 Een goede vriendin zit in een heartbreaking proces dat veel losmaakt in haar innerlijke kind stuk. Ik kom dit heel veel tegen de laatste op energetisch gebied. En omdat we allemaal in een collectief veld bewegen roept het bij mij ook veel op. Ik kies er regelmatig voor om dat ook te delen. Naast de readingen. Het maakt menselijk en herkenbaar. Ik voel me meer aangetrokken tot mensen die persoonlijke dingen delen dan mensen die privé en zakelijk gescheiden houden. Dat klopt voor mij niet, vanuit mijn hart.

We are all of us, not parts of us. 💕

Dat belichaamt voor mij ‘ Alles mag er zijn’


In mijn eigen kindstuk zit ik momenteel bij teleurstelling en rouw. Nog steeds hard werken om gezien te worden.

Dat krijgt bij mij vorm ( dit vind ik best eng om te delen) door mijn vriendenkring groot te houden. Om regelmatig de een of de ander een berichtje te sturen. Hierin zit oprechte interesse en liefde, maar óók angst. Als je veel vrienden hebt, is er altijd wel iemand die reageert, of zegt ‘wat lief van je. ‘. Dat geeft me een gevoel van waarde. Terwijl ik dit typ schieten de tranen me in de ogen, want ik voel dat waarde van binnenuit mag komen. Dat ik niet zo ontzettend hard hoef te werken to be a good girl, to be seen. Just for who I am. Ik zie mezelf als jong meisje staan, in een hoekje, altijd aan de rand van het veld, als de dood om ruimte op te eisen. Zo gevoelig, zo hunkerend naar een woord van goedkeuring. Mijn hart breekt voor haar. Ik pak haar handje vast. Kom maar lief meisje, je bent goed zoals je bent. Je kunt zo mooi tekenen, net als je papa, je hebt zo’n groot hart voor dieren en je zorgt zo goed voor je mama, die ook maar alleen is.

Kom maar, in mijn grote armen en laat je hoofd op me rusten. Ik houd je vast.


Dit is mij in mijn kwetsbaarheid laten zien. Dat is eng, ik ben bang om afgewezen te worden en die pijn te voelen, maar ook mooi, om me te openen en liefde te mogen ontvangen.


Dankjewel als je dit leest 🙏💫💕


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page