top of page

Dieren als spiegelDieren doen ontzettend veel voor ons, dragen onze zorgen, ze verdienen meer credits. Vandaar dit delen. Dat dieren dit jaar hoger op de prio lijst mogen komen op maatschappelijk niveau. Voor 2023 heb ik me voorgenomen alleen te delen wat werkelijk door me heen wil komen. Vanmorgen had ik een grote energy release, te vergelijken met een woedeaanval. Ik had weer teveel negatieve energie mijn verantwoordelijkheid gemaakt en ik voelde me mega gespannen. Bella nam deze spanning op zich door met haar voernijd Vip weg te trappen met grof geweld. Ik werd zo kwaad en begon te schreeuwen dat ze een monster was en dat ze moest oprotten. Met alles wat ik bij me had. Daarna begon ik zwaar te trillen en hysterisch te huilen. Ik ging naar Bella toe en bood mijn excuses asn en bedankte haar voor wat ze zojuist aan me had laten zien en wat ze voor me deed. Ze liet me lamlendig en snikkend bij haar ineengezonken zitten, met een oor naar me toe gedraaid. Luisterend naar mijn woorden en de energie daarachter. Opluchting. Release. Toen Bella net bij me was hadden we een gesprek: ‘ ik ben jouw leerpaard. Dat zal betekenen dat we elkaar af en toe ontzettend zullen triggeren. Dat je soms wanhoop zult voelen, want ik spiegel je als geen ander, ik doe geen consessies en ik spaar je niet. Daaronder zit een onvoorwaardelijke liefde voor de waarheid, voor de juiste plek , voor de levenskracht die door ons beide stroomt. Als jij niet in balans bent, als jij je verantwoordelijkheid niet neemt voor je grootsheid, dan zal ik je dat laten weten. Liefdevol genadeloos. ‘ Ook Elsa is van dit kaliber. Op de foto zie je haar. Als ik werkelijk aan het Helen ben of wezenlijk mezelf durf aan te kijken is ze altijd dichtbij, in m’n buurt. Als bevestiging, Ja hier gaat het over Violet. Hier gaat het echt over. Een diepe buiging voor mijn dieren , voor wie ik opsta, met wie ik samenleef , aan wie ik toegewijd ben. Dankjewel voor jullie lessen en onvoorwaardelijke liefde.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page